Záhrada s chatkou v Handlovej, záhradkárska osada „SNP“.

€ 17 000

1 izieb

·

No data

·

No data

€ 17 000

Pridanésep 30, 2024

Záhrada

Typ nehnuteľnosti

Postavená v

Roku

verejné parkovanie

Garáž / Parkovanie

507 m2

rozloha pozemku

Realitná kancelária EXPRES Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj záhradu so záhradnou chatkou, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v záhradkárskej osade „SNP“ v Handlovej. Záhrada sa nachádza v krásnom prostredí s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Na rovinatom, slnečnom pozemku, ktorý je orientovaný na juh, sa nachádza záhradná chatka s prístreškom na sedenie (zastavaná plocha o výmere 10 m2). Záhradná chatka je murovaná, jednopodlažná. Na pozemku o celkovej výmere 507 m2 sa nachádza veľké množstvo ovocných stromov a kríkov. Dobrý prístup aj autom s možnosťou parkovania priamo pri záhrade. Vyhľadávaná záhradkárska oblasť poskytne novým majiteľom miesto na oddych a relax v lone prírody. Tiež je tam dostatok priestoru na sebarealizáciu pri úprave a zveľaďovaní záhrady aj chatky.

Ak sa rozhodnete kúpiť nehnuteľnosť prostredníctvom Realitnej kancelárie EXPRES, tak v cene máte :
– bezplatné právne poradenstvo,
– bezplatné vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad vlastníckeho práva,
– správny poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v hodnote 100 € (kúpne zmluvy).

Je veľké množstvo záujemcov o kúpu, ktorí potrebujú najskôr predať svoju nehnuteľnosť, aby mohli kúpiť svoju novú vysnívanú nehnuteľnosť. V tomto prípade nám nechajte na Vás kontakt a my Vám pomôžeme splniť Váš sen.

Realitná kancelária EXPRES so sídlom v Handlovej – Váš dlhoročný, korektný a spoľahlivý partner.
21 ROKOV NA TRHU, OVERENÁ REALITNÁ KANCELÁRIA.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť a nebude Vás to stáť ani EURO!
O-1759